NOSALTRES

Maria Bachs – Flauta travessera

Inicia els estudis de flauta travessera a Mataró l’any 1987 i des del 2002 estudia amb Albert Mora, solista de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, amb qui acaba els estudis superiors amb les màximes qualificacions en el Conservatori Superior de Musica del Liceu. Des del 2001 rep classes magistrals de Vincens Prats, Elena Sentís i Adam Glubinski posteriorment amplia amb Lina Serracarabassa el repertori de cambra. Llicenciada en Història i Ciència de la Música per la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2008 i Postgraduada en Gestió i Polítiques Culturals per la Universitat Oberta de Catalunya.

Ha format part de diverses formacions cambrístiques de les que destaquen el duo Béset (flauta i arpa) i la formació Flautopia, al costat de la pianista Cindy Izzillo, actuant a diversos festivals i cicles de concerts interpretant un ampli repertori. Actualment és membre de la formació Miscel·lània Ensemble i del Quintet Quatre + 1.

José María Martínez – Clarinet

Nascut a València, comença a estudiar clarinet als 6 anys amb el mestre i director de la banda en el seu moment José Miguel Micó, a l’escola de música «L’artística Manisense» de Manises (València). El 1999 realitza proves d’accés a Grau Mitjà al Conservatori Superior de Música «Sant Esteve» de València, rebent Menció d’Honor en el Premi final de grau. El 2005 ingressa al Conservatori Superior de Música de Catalunya (ESMUC) rebent classes amb Josep Fuster i acabant els seus estudis al juny de 2010 amb una qualificació d’Excel·lent.
Professionalment, ha realitzat diverses actuacions amb diferents orquestres i grups, entre els quals destaquen l’OBC, al Palau de les Arts Reina Sofia (València), OSV, ONCA, Banda Municipal de Barcelona, TNC, Quintet Frontela, Orquestra de Cambra del Penedès i dues actuacions com a solista en les bandes de Manises (València) i Alcázar de San Juan (Ciutat Real). Ha treballat amb directors com Roberto Abbado, David Niemann, Edmon Colomer, Nuno Coehlo, Salvador Brotons, Eiji Oue, Christian Lindberg, Cristobal Halffter, Josep Pons, Ramon Tébar, Joan Albert Amargós, Rubén Gimeno, Vicente Alberola, José Lluís Estellés, Víctor Pablo Pérez, Jordi Mora i Xavier Puig entre d’altres.
Ha realitzat diversos cursos de perfeccionament amb José Tomás, Josep Fuster i Jordi Mora, així com classes magistrals amb Cecilio Vilar, Anthony Pay, Vicente Alberola, José Luis Estellés, Wolfgang Meyer, Harry Sparnaay, Enrique Pérez i Ricardo Ríos entre d’altres. Entre les joves orquestres, ha estat membre de la JONC de 2006 fins 2009, i JONDE en 2009-2010.
En la docència, porta impartint classes d’instrument durant més de 15 anys en escoles de música i conservatoris de València i Catalunya.
En l’actualitat és membre del Quintet Quatre +1.

Rosa María Cases – Fagot

Nascuda a Càceres, començà els seus estudis musicals en l’especialitat de fagot al Conservatori “Hermanos Berzosa” de la mateixa ciutat, amb el professor Vicente García. Més tard, es va traslladar a Mùrcia on es va llicenciar al Conservatori “Manuel Massotti Littel”de Múrcia.
Ha fet cursos i masterclasses amb fagotistes com Santiago Ríos, Enrique Abargues, David Tomás, Vicente Merenciano, Vicente García, Ovidio Danzi…
En l’àmbit pedagògic ha treballat als Conservatoris Professionals de Cieza, Jumilla (Mùrcia) i Vilanova i la Geltrú; en l’actualitat és professora de fagot a les Escoles Municipals de Música de Barcelona: l’Eixample ‘Joan Manuel Serrat’, Sant Andreu ‘Mestre Pich Santasusana’ i Nou Barris.
Ha estat membre de diferents orquestres joves i ha col·laborat amb orquestres professionals com ara l’OCG, l’OSRM, l’OBC, l’OSV, la GIOrquestra, l’Orquestra de Cambra de Granollers, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat i és col·laboradora habitual de l’Orquestra Julià Carbonell de
les Terres de Lleida.
En l’actualitat és membre del Quintet Quatre +1.

Marc Garcia – Trompa 

Neix a Barcelona, i després d’iniciar els seus estudis musicals a l’Agrupació Musical Rapitenca, continua la seua formació al Conservatori Superior de Música del Liceu amb els professors Francisco Rodríguez i Ionut Podgoreanu. Ha sigut membre de la Jonc i Jonc Alevins, i academista a la Mahler Chamber Orchestra.
Actualment, col·labora regularment amb l’Orquestra Ciutat de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Simfònica del Vallés o l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra. En l’actualitat és membre del Quintet Quatre +1.

Enric Tudela – Oboè

Als 10 anys entra a l’Escolania de Montserrat i s’hi està fins als 14, on comença els estudis d’oboè amb Robert Julià. Un cop acaba a l’Escolania fa l’accés al Conservatori Superior de Música del Liceu, on fa la meitat del grau mitjà amb el professor Francesc Castelló. Tot seguit entra al Conservatori Professional de música de Badalona sota la tutel.la de Phillippe Vallet. Finalitza els estudis de Grau Mitjà amb la menció d’honor del conservatori i al mateix curs entra a l’Escola Superior de Música de Catalunya on finalitza els estudis d’interpretació de l’oboè. Ha rebut classes d’Eduardo Martínez, Alonso Castelló, Emili Pascual, Gerge Caird, Gordon Hunt i Paul Dombrecht.
Durant dos anys va ser membre titular de l’Orquestra de les Escoles de Música de Catalunya (OEMUC) i durant l’any 2008 titular de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). Ha realitzat col·laboracions amb orquestres entre les que destaquen la Joven Academia Orquestal de Granada, la Camerata XXI, el conjunt XXI, Orquestra de Granollers, Orquestra de Cambra del Penedès i l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC). En l’actualitat és membre del Quintet Quatre +1.